El passat curs 2015-16 l’Institut Guindàvols va participar en l’ambiciós projecte Impulsem la Robòtica. Tecnologies creatives a l’aula del Departament d’Ensenyament. Fruit d’aquesta participació i amb l’experiència adquirida, el professorat de tecnologia del nostre centre, Carles Miró i David Saura han estat els encarregats de impartir aquesta formació adreçada al professorat d’altres centres de la demarcació que el proper curs entren en aquest programa.

Avui 8 de setembre, La Vanguardia se’n fa resó.

http://www.lavanguardia.com/local/lleida/20160908/41161205466/engancharse-robotica-institutos-lleida.html

Impulsem la Robòtica. Tecnologies creatives a l’aula basa el seu aprenentatge en la tecnologia Arduino(Genuino) i ha estat dissenyat per un equip de professionals dirigits per David Cuartielles, fundador del sistema Arduino. Aquest hardware programable i obert és un referent en robòtica al món.