Aquest passat divendres 17 de febrer, un grup de 8 alumnes de 4t d’ESO va representar a Guindàvols en la FIRA DE PROJECTES IMPULSEM LA ROBÒTICA, TECNOLOGIES CREATIVES A L’AULA que es va celebrar al CosmoCaixa de Barcelona.

Des del curs 2015-16 el nostre centre participa d’aquest programa de foment de la robòtica en l’ESO i en aquesta edició hem presentat dos projectes propis: l’Smart-MenjaBoles i el Tronc-Mòbil amb aturada segura. Tots dos projectes s’han elaborat des de la matèria optativa de Tecnologia i han permés al nostre alumnat entrar al nostre alumnat en la robòtica amb l’entorn Arduino.

El projecte Impulsem la Robòtica. Tecnologies Creatives a l’Aula està organitzat pel Departament d’Ensenyament i compta amb la col·laboració de la Fundació de La Caixa. En la Fira del passat divendres 17 de febrer vam participar 115 centres de Catalunya, uns 450 alumnes expositors i més de 4000 visitants. 

Les darreres setmanes han estat dies de molta feina i neguits per aquest grup d’alumnes que han treballat de valent per mostrar el seu treball. Bona experiència i repte aconseguit. Gràcies per la vostra implicació!!